Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSB)  faaliyette bulunan Presmak isimli firmanın düzenlediği iftar programına katıldı.

Presmak firmasının bahçesinde düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu iftar programına Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan işletmelerin sahip ve yöneticileriyle çalışan işçiler ve davetliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin akabinde akşam ezanının okunması ile yapılan iftar duasından sonra Vali Aktaş, davetlilerle birlikte orucunu açtı.

Sanayici ve işadamlarıyla işçilere yönelik olarak verilen iftarprogramı sonrası Vali Aktaş, yapılan ticari faaliyetler ve büyük şirketlerin yetkilileri ile görüşerek, Ticaret ve Sanayi tesislerinin Nevşehir ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı ve fikir alış verişinde bulundu.

Vali Aktaş, tüm katılımcıların Ramazan Aylarını tebrik ederek, programda emeği geçenlere teşekkür etti ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Sanayici iş adamları ise düzenledikleri iftar yemeğine katılan başta Vali İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Çay sohbetinin ardından program sona erdi.