Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Derinkuyu Belediye Başkanlığı işbirliği ile Kuru Fasulye Hasadı Tarla Günü etkinliği düzenlendi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve protokol üyeleri ile birlikte, İlimizin ana tarım ürünleri arasında yer alan coğrafi işaretli ürünü Derinkuyu fasulyesinin hasat programına katıldı.

Kuyulutatlar köyünde gerçekleşen programda Vali Becel ve Milletvekili Açıkgöz, 2022 hasat sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti.

Nevşehir'de Kuru Fasulye Hasadı Basladı..

Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar Köyünde kuru fasulye hasadına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Ürününüz bol; kazancınız bereketli olsun.” “20 yıldır üreten çiftçimizin hep yanında olduk, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı müjdelerle de yanlarında olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Cuma namazının ardından da İl ve İlçe protokolü ile birlikte Kuyulutatlar köyünde fasulye hasadı yapan çiftçilerle bir araya gelen Milletvekili Açıkgöz, "Derinkuyu 'muzun meşhur ve lezzetli kuru fasulyesinin hasadını hazirunumuz ve emektar çiftçilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Emektar çiftçimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum.Rabbim, bereketlendirsin inşAllah." dedi.

Derinkuyu'da fasulye hasadı yapan çiftçilerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; Büyüyen ve gelişen Nevşehir, güçlü Türkiye yolunda çiftçimizin, üreticimizin yanındayız. ‬‪Hasadınız bol, mahsulünüz bereketli olsun. dedi. "Derinkuyu ilçemizle özdeşleşen, yöresel zenginliğimiz Fasulye'nin sökümündeyiz. Hasadınız bol; mahsulünüz bereketli olsun." dedi.

Düzenlenen Fasulye hasat gününe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu Kaymakamı Esra Demirtaş, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ile Kamu Kurum ve Kuruluşu Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Misafirler ve üreticiler katılım sağladı.  

FİB Haber Merkezi olarak tüm çiftçilerimize bereketli ve bol kazançlı hasatlar dileriz.