Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı (NTB) İbrahim Salaş , Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Nezaket ziyaretleri kapsamında NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı'na ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız aptığı açıklamasında; Bugünkü ziyaretimizde amacımız istişare ve fikir alışverişinde bulunmak. Akşamda Meclis toplantımız var. Belediye Başkanı Rasim Arı'da katılacak ve bir sunum yapacak. Bu kapsamda NEVESOB Başkanı'mız Mehmet Pınarbaşı'nı da bu toplantıya davet ettik." dedi.

Hareketin olduğu her yerde, bereketin de olacağına vurgu yapan Başkan Parmaksız, "İlimizde faaliyet gösteren Sanayicisi, Tüccarı, Çiftçisi, Turizmcisi, Esnafı ile tüm İş insanları olarak Nevşehir iş dünyası tek yürek. Bu kadim şehrin kodlarında ticaret var, sanayi var, üretim var, zanaat var, esnaflık kültürü var. Dolayısıyla bu şehirde ticari canlılık oluşturmak için el birliği ve işbirliğine ihtiyacımız var. Bizim gayemiz Nevşehir'de işte bu hareketliliği mümkün hale getirmek” diye konuştu. 

NTSO ve NTB heyetinden NEVESOB Ziyaretine ilişkin NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'ın yaptığı açıklamayı izlemek için TIKLAYINIZ!

Parmaksız ve Salaş ziyarette, NEVESOB Başkanı Pınarbaşı'ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'da, "NTSO Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız Başkanlığındaki heyet ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ettik. Nevşehir iş dünyasının temsilcileri olarak oldukça verimli gerçekleşen görüşmede Birlik Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ile İstişare ve fikir alışverlerinde bulunduk. Birlik beraberlik ve iş birliği anlayışını sürekli ve canlı tutmaya devam edecek ve Nevşehir ekonomisi için hep birlikte seferber olacağız” şeklinde konuştu.

Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı nazik ziyareti için NTSO Başkanı Arif Parmaksız'a, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ile Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.