AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Erkut bugün FİB Haber Merkezimize ziyarette bulundu.
Erkut burada Aday adaylığı seçim sürecine ilişkin birlik ve beraberlik mesajları vererek önemli açıklamalarda bulundu.

"Ersan Erkut Seçimde Önemli Olan AK Parti'nin Kazanmasıdır..."

 Türkiyenin önünde  çocuklarımızın gençlerimizin ve ülkemizin geleceği açısından hayati önem taşıyan, yerel seçimler, genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var.Bir anayasa değişikliği var. 2023 yılına kadar, bu kalkınma sürecinin mimarı olan Sayın Başbakanımızın,Türkiye mizi dünyada en tepelere yükseltme hedefleri var.  Çok daha güçlü, bölgesinde söz sahibi, etkin, itibarlı, ekonomisi çok daha güçlü olan bir Türkiye hedefi var. Bu heyecanı bizler hissediyoruz.Milletimizde de bu heyecanı görüyoruz. Bu hedeflere her zaman olduğu gibi milletimizle inşallah ulaşacağız. Onların destek ve dualarıyla ulaşacağız. Ve emin adımlarla yürüyoruz.


"Nevşehirliler hizmetin en iyisine layık" 


Bunun temel unsurlarından biriside yereldeki sıçramayı yakalamak. Şehrin her unsurunu ve değerini bu sürece dahil etmek, ortak akılı oluşturmak olmazsa olmazımız olmalıdır..kalkınmayı,modernleşmeyi, çağdaş normları gelenek ve göreneklerimize bağlı kalarak çok daha fazlasını başarmak zorundayız.Birlik ve beraberlik içerisinde tek bir noktaya vurmamız gerekir. Çünkü herkesin heyecan duyması bu bağlamda çok önemli. Kurumsal olarak sadece Belediyenin proje üretmesinden ziyade,  toplumun her katmanının hayallerini almak, kısa,orta ve uzun vadede yapılacak planlamalarla 2023 ü kucaklamak, iç anadolunun parlayan yıldızı olmak hepimizin gayesi olduğundan hiç şüphem yok.         

            Memleketimiz için dertli,elini taşın altına koyan herkes başımızın tacıdır.Bu sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum.İnşallah ülkemiz ve nevşehirimiz açısından hayırlı olur.Allah yar ve yardımcımız olsun.