Gülşehir'in Güçlü Sesi Gazeteci meslektaşımız Mantarkaya Post Gazetesi Sahibi Can Taşkın FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Mantarkaya Post Gazetesi Sahibi Can Taşkın, FİB Haber İnternet Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a www.fibhaber.com un yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlı olması temennisinde bulunan Taşkın, “FİB Haber Kurucuları değerli meslektaşlarımız, Nevşehir basınına örnek olan isimler.

Nevşehir'in ilk internet gazetesi olarak www.fibhaber.com un yakaladığı tecrübeleri ve ekibi ile önemli işlere imza atacağına inanıyoruz. Bu vesile ile Mantarkaya Post Gazetesi olarak  meslektaşlarımızı ve FİB Haber ekibini tebrik ediyoruz” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahibleri Çapacı ve Uysal da, Gülşehir ilçemizin güçlü sesi olarak Can Taşkın'a çalışmalarında başarılar diledi.

Taşkın , Çapacı ve Uysal el elle vererek KAPİMED Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Nevşehir'e tüm ilçeleriyle tek bir bütün olarak yön vereceklerini belirttiler.

Daha sonra Can Taşkın'ın beraberinde getirdiği Yaş Pastayı birlikte keserek Gazeteciler dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler.