Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet, İstanbul'da görev yapan İSTGÜVEN Genel Müdürü Ahmet Can Buğday’a hemşehri ziyaretinde bulundu.

Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Ülkemizin çeşitli bölgelerinde ve illerinde görev yapan değerli hemşehrilemize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İstanbul’da  İSTGÜVEN Genel Müdürü Ahmet Can Buğday’a makamında yapmış olduğumuz ziyaretimizle dernek faaliyetlerine devam ediyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘ne bağlı olarak kurulan ve İstanbul’da yaşan vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışan İST GÜVEN A.Ş Özel Güvenlik çalışanları İstanbul‘a güven veriyor. Göreve geldiği günden itibaren başarıyla sürdürdüğü yönetimden dolayı Nevşehirliler olarak gururla takip ediyoruz. 

Ayrıca ziyaretimiz de Ankara’da ve Nevşehir’de şimdiye kadar yapmış olduğumuz dernek faaliyetlerini konuştuk. Bizlere yeni ufuklar açan değerli hemşehrimize teşekkür ederiz.  Misafirperverliğinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İSTGÜVEN Genel Müdürü Ahmet Can Buğday'da nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret hediye takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.