Yoğun geçen Almanya proğramının ardından yurda dönüş yapan  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ayağının tozuyla önce Hacıbektaş ilçesinde çiftçilerle buluştu. Hacıbektaş Ziraat Odasında gerçekleştirilen toplantıda yaklaşan ekim öncesi çiftçilerimizin sorunları istişare edildi.

Çiftçimiz Üretiyor Nevşehir Kazanıyor...

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Hacıbektaş İl Genel Meclis üyesi Sami Dişli'ninde eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Yaklaşan ekim öncesi Hacıbektaş Ziraat Odamızda çiftçilerimizle dertleştik. Devletimiz destekliyor, çiftçimiz üretiyor Nevşehir'imiz kazanıyor. Üretici ve üretici adaylarımıza bir kez daha teşekkür eder hayırlı ve bol kazançlar dilerim" dedi.

Milletvekili Açıkgöz daha sonra Kozaklı ilçesine bağlı Belekli köyünü ziyaret etti. Burada Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu ve AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar tarafından karşılanan Milletvekili Açıkgöz; "Kozaklı/ Belekli Köyü muhtarımızın davetiyle hazirunumuzla, yurtdışı ziyaretimiz sonrası durmadan, yorulmadan hemşerilerimizle buluştuk. Kadirşinas hemşehirlilerimize teşekkür ediyorum. " dedi.