AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberinde İl Yönetimi ve AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ile birlikte kapalı pazar yerinde esnafları tek tek gezerek sorunları dinledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, beraberinde kapalı pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Haftanın ilk gününde pazarcı esnafına hayılı işler dileyip bereketli olsun temenninde bulunan İl Başkanı Kemikkıran, Pazar alışverişinde olan vatandaşlarla da hasbihal etti".

Genç yaşlı herkesin yoğun ilgisi ile karşılaştılar
 
Pazar esnaflarını ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen AK Parti heyeti ‘hayırlı işler’ diledi. Hem vatandaşlarla hem de esnafla sohbet eden heyet genç-yaşlı herkesin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
 
“Biz pazar esnafının her zaman yanlarındayız”
 
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Bugünkü pazar ziyaretimiz çok verimli geçti. Halkımızın ve esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik. Mutat yaptığımız bu ziyaretçilerimizin de devamı gelecek. Maalesef bu salgın herkesten çok esnaflarımızı etkiledi. Bizler de kendilerine destek olmak için her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu salgın dolayısıyla yaşadığımız karanlık günleri geride bıraktığımızda hep birlikte daha güzel günlerde daha sık bir şekilde birlikte olacağız. Daha çok kucaklaşacağız. Esnaflarımızla karşılıklı iletişim içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü iletişim olmazsa ne onlar talebini bizlere iletebilir ne de biz o talepleri gerekli yerlere yönlendirebiliriz. Bu yüzden her fırsatta yüz yüze görüşmeye çalışıyoruz. Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız ile de yakından ilgileniyoruz. Dertlerini dinleyip bereketli ve güzel bir kazanç diliyor, göstermiş oldukları sevgiden, sahiplenmeden ve desteklerinden dolayı minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Biz pazar esnafının her zaman yanlarındayız” dedi.