Nevşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne adaylığını açıklayan Ramazan Sayın, “Esnaf ve sanatkarımıza, ekibimle birlikte hizmet ve hizmetkarlığa talibiz” dedi.

Kooperatifin imkanlarını daha çok esnafa, daha kolay, hızlı ve etkin bir şekilde sunmak için aday olduğunu söyleyen Başkan adayı Ramazan Sayın, “Esnafımızın, sanatkârımızın hizmetine talibiz, İnşallah hep birlikte başaracağız” dedi.

“Kooperatifler, gerekli yasal şartları yerine getirmek kaydıyla, esnaf ve sanatkârlarımız kredi desteklerinden faydalanarak, üretime, istihdama ve yatırıma katkıda bulunsunlar diye kurulmuşlardır” diyen Başkan adayı Ramazan Sayın, “Bizim amacımız kooperatifimizin ortak sayısını arttırarak günümüz şartlarında kredi desteğini çeşitlendirip esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletebilmektir. Nezaket, ahlak, edep, adap, saygı, sevgi, hoşgörü, sadakat, samimiyet, doğruluk, dürüstlük ve hakkaniyetten ayrılmadan, kırmadan, dökmeden ve yılmadan bütün Nevşehirli esnaf ve sanatkârlarımızı kucaklayarak hizmet edeceğimiz kitleye kooperatif aracılığı ile de hizmetkâr olmaktır” diye konuştu.

Nevşehir'de 25 yıldır esnaflık yapan, evli ve 3 çocuk babası Ramazan Sayın, hala hazırda Kapadokya Öğrenci Servisinde servis işletmeciliği yapıyor.

Yaklaşık 25 yıldır kredi kefalet kooperatifi başkanlığı koltuğunda oturan Başkan Kemal Ay'ın yeniden aday olacağını açıkladığı seçimde üç ayrı adayın çıkma olasılığı gözüküyor.  

Mevcut Başkan Kemal Ay, Ramazan Sayın ve Erdoğan Korkutmaz ile birlikte 10 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerde şuan 3 adayın yarışması bekleniyor.

FİB Haber Merkezi olarak Başkan adaylarına başarılar diliyoruz.