Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Yusuf İbiş, yaptığı basın açıklamasında, "Değerli meslektaşlarım, öncelikle yarın (4 Ocak) yapılacak olan ve Başkan adayı olarak gireceğimiz Nevşehir Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası seçimlerine tüm ekibimizle birlikte hazırız. Bizim amacımız ayrışma değil, birleşmenin tesis edilmesidir. Hep birlikte hareket edip çözüm odaklı çalışmaktır. Bu minvalde seçimin neticeleri şimdiden şehrimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun. " dedi.

“Sonuç ne olursa olsun kazanan odamız, esnafımız olsun”

"Ben değil, biz olarak yola çıktık" diyen Başkan Adayı Yusuf İbiş yarın yapılacak olan oda seçimleri öncesinde şu açıklamalarda bulundu;

“Tüm enerjimizi odamız ve üyelerimiz için yılmadan yorulmadan kurmuş olduğumuz güçlü kadromuzla ve sizlerle beraber odamız öncülüğünde sık sık bir araya gelerek şehrimizin paydaşları olan valilik belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte her daim üyelerimizin sorunlarını çözme noktasında gayret ve çaba göstereceğimden hiç şüpheniz olmasın. Odamızın ve sektörün sorunlarını iyi biliyorum. Güçlü ve donanımlı bir kadro ile yola çıkmış bulunmaktayız. Eğer sizler takdir eder bizleri odamızın başkanlığına seçer ve teveccüh gösterirseniz odamızı birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz.” dedi.

“Seçimi hep birlikte kazanacağız”

Seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Başkan Adayı Yusuf İbiş, Kıymetli meslektaşlarım genç, dinamik, aktif, yenilikçi ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet etmek için göreve talip olduk. Amacımız mesleğimize faydalı işler ve önemli projeler geliştirerek doğru zamanda doğru ekiple şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışmaktır. Odamızın ve meslektaşlarımızın sorun sıkıntılarında onların yanında olmaya gayret edeceğiz. Devralacağımız bayrağı daha ileriye taşıma adına yönetim kurulumuzda yer alacak olan arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf edeceğiz. Bizim tek derdimiz odamızın üyelerine hizmet etmektir. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız.

Büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla kartopu misali büyük bir camia olduğumuzu herkese hissettireceğiz. Allah'ın izniyle ve sizlerin destekleriyle seçimlerde başarılı bir şekilde çıkacağız ve inşallah kazanacağız. Seçimi hep birlikte kazanacağız. Meslektaşlarımızın sorunlarına birlikte çözüm bulacağız.

Odamızın kuruluşundan bugüne emek veren bütün oda başkanlarımıza teşekkür ederken, vefat eden meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, Nevşehirli hemşerilerimizin, üyelerimizin ve meslektaşlarımızın Yeni Yılını tebrik ediyorum. Yeni, genç ve güçlü bir yönetim için desteklerinizden dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Allah utandırmasın.” ifadelerini kullandı.