Nevşehir'de site ve apartmanlarda profesyonel temizlik hizmeti sunacak Empa Temizlik firması Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

Nevşehir'de profesyonel temizlik hizmeti sunacak olan Empa temizlik şirketi, Ev, bina, site, ofis, dış cephe, cami, okul, inşaat ve sonrası temizlik, kurum temizliği, alışveriş merkezi, banka ve zemin temizliği gibi pek çok alanda hizmet vermek için Nevşehir halkının hizmetine açıldı.

Empa temizlik şirketi tüm hizmetlerinde kusursuz temizlik ve müşteri memnuniyeti garantisi vermektedir. Çok yeni olan temizlik firması yenilikleri hedef belirleyerek halkımıza temizlik alanındaki ilkleri sergilemekte ve halk için hizmet vermeyi, müşterileri memnun etmeyi bir misyon yani bir görev olarak görmekte ve yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Temizlik hizmetlerini en iyi bir biçimde sağlayan Empa Temizlik, tüm hizmet alanlarında branşında deneyimli profesyonel personel ve ekipmanları kullanarak kalite odaklı hizmetleri vermeyi sağlamaktadır. Her müşteri branşına göre size kişiselleştirilmiş özel çözümler sunar.

İnşaat Temizliği  

Komple inşaat ve moloz temizliği, sıfır daire temizliği hizmeti 

Bina ve site temizliği  

Bina ve site temizliğinde profesyonel temizlik elemanları ile en iyi hizmet ve en uygun fiyat politikamız ile kaza ve olumsuz durumlara karşı sigortalı temizlik hizmeti. 

Kurum temizliği  

Kurumsal temizlik banka, hastane, cami ve kurum temizlik işleri.

....Empa Temizlik.... 

"Size, maliyet ve zaman tasarrufunun yanı sıra yönetim kolaylığı sağlar."

Bina & Site Temizliği Kurum Temizliği- İnşaat Temizliği  

Tüm temizlik işleri için bizi arayın 0533 277 90 50 

WEB: www.empatemizlik.com 

Adres: Yeni Mahalle Okul Sokak No: 3 /A,50100 Nevşehir