Nevşehir'de "Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi" düzenlenen törenle hizmete girdi.

Nevşehir merkez 350 Evler mahallesi Ali Dirikoç bulvarı no:1/A adresinde hizmete giren "Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi" nin açılışına, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yusuf İbiş, Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir'de dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin yeni adresi olmaya hazırlanan "Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi" Hafız Mahmut Sami Kemikkıran hocanın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ile hizmete girdi.

 "Nevşehir’in Böyle Bir Salona İhtiyacı Vardı"

Günümüzde erkeklerdeki kişisel bakım anlayışı saç kestirmekten ve tıraş olmakla sınırlı değil. Birçok erkeğin bu konuda bakış açısı değişmiş durumda. Erkekler artık en az kadınlar kadar dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteriyor. Bundan sonra Nevşehir'de yaşayan ve kişisel bakım ile dış görünüşüne önem veren erkekler bu salonda, konusunda uzman profesyonellerce sunulan cilt bakımından bölgesel zayıflamaya, saç tasarımından istenmeyen tüyleri ortadan kaldıran Lazer epilasyona kadar birçok uygulamadan faydalanabilecekler.

Başkan Savran iş yeri açılışını yaptığı "Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi"nde traş oldu...

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, "Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi" Kuaförünün ilk müşterisi oldu.

İşletme sahipleri, Melih Kodakoğlu, Mert Kodakoğlu, Nuri Karakoç, İsmail Özkan ve Ali Kaplan'ın yaptığı Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi'nde Lazer epilasyon, saç sakal kesim, cilt bakımı, Bölgesel zayıflama, Saç tasarımı, Saç Boyama gibi hizmetler veriliyor.

İşte hizmetlerimiz;

Lazer epilasyon, 

Cilt bakımı, 

Bölgesel zayıflama, 

Saç tasarımı,

Saç ve Sakal Traşı,

Saç Boyama...

"Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi"

Randevu Tel: 0 544 898 50 50

Adres: 350 Evler mahallesi Ali dirikoç bulvarı no:1/A Nevşehir merkez 
 

FİB Haber Merkezi olarak "Moon Erkek Bakım ve Saç Tasarım Merkezi" nin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.