Nevşehir'de "Daisy Giyim" Bay Bayan ve Genç Giyim Mağazası Yeni Mahalle Lale caddesinde düzenlenen törenle açıldı.

Yeni Mahalle Lale caddesi adresinde bay, bayan ve genç giyimi üzerine "Daisy Giyim mağazası" Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı. İl merkezinde açılan giyim mağazası Nevşehirli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Açılaşa, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hak İş sendika başkanı Fatih Mutlu ile çok sayıda vatandaş ve işadamı katıldı.

​Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapılan duaların ardından, Nevşehir'de hizmet verecek olan "Daisy Giyim" Bay, Bayan ve Genç Giyim Mağazası açılış kurdelesi kesildi.



Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandı. Yeni hizmete giren Daisy Giyim mağazasının açılışına indirimli ürün almak isteyen vatandaşlar akın etti.

Daisy Giyim mağazası İşletme Sahibi Rahime Şahin; "Mağazamız da her türlü mevsimlik bay, bayan ve genç giyimlerinin bulunduğunu günümüz moda dünyasına yansıyan en son yenilikleri Nevşehir halkımız ile tanıştırmak istediklerini vurguladı".

Şahin; "Açılışımızı teşriflerndiren herkese teşekkür ediyorum. Mağazamız Nevşehir'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Gardırobunuzda her bay, genç ve kadının vazgeçilmezi kıyafetler ve şık elbiseler şimdi Daisy Giyim Mağazasında...

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi olarak Daisy Giyim mağazasının Nevşehir'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Daisy Giyim Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...

"Daisy Giyim" Bay, Bayan ve Genç Giyim Mağazası

Adres: Lale Caddesi Alibey cami yanı NEVŞEHİR

İletişim:0 533 160 05 50