İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid - 19) mücadele kapsamında başlattığı "Dinamik Denetim Süreci" Nevşehir'de başladı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında "Dinamik Denetim Süreci" sloganıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de Vali İnci Sezer Becel başkanlığında geniş kapsamlı koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi.

Vali Becel; Nevşehir'de Hedef MAVİ

Kademeli Normalleşme Sürecinde işyerlerini tekrar açan Nevşehir esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan  Vali Becel ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Biraz daha sabır ve gayret ederek özlem duyduğumuz o günlere yeniden kavuşabilmek için hep birlikte kurallara uyalım. Hedef mavi kategoriye el birliğiyle ulaşmak istiyoruz” dedi. 

Vali Becel, koronavirüsten korunmak için gerekli temel prensipler olan temizlik, maske, mesafe kurallarına uyulması gerektiğini ve “Dinamik Denetim Modeli” ile Nevşehir'in her yerinde denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Vali Becel vatandaşları uyararak HES kodu uygulamasının telefonlara indirilmesi ve kullanılmasını da istedi.  

Bugün başlayan denetimler, Aksaray Caddesi üzerinde bulunan Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanlığı önünden başlayıp, Valilik kavşağına kadar gün boyu devam edecek...

***Maske
***Mesafe 
***Temizlik