Nevşehir'de Op. Dr. İlker Sait Tuncer Health & Beauth sağlık ve güzellik merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesi JAKEM karşısındaki adresinde hizmete giren sağlık ve güzellik merkezinin açılış törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ile çok sayıda davetli katıldı.

Duası Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapılan sağlık ve güzellik merkezi işyeri işletmecisi Op. Dr. İlker Sait Tuncer yaptığı açıklamasında; “Öncelikle kliniğimizin açılışına katılmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. 25 Yıldır Nevşehir'de görev yapmaktayım. Artık fahri olarak Nevşehirliyim. Çocuk Cerrahisi uzmanıyım. Aynı zamanda Medikal estetik hekimiyim. Medikal estetik uygulamaları için kendi kliniğimden hariç böyle bir merkez açarak halkımıza hizmet vermeyi uygun gördüm.

Merkezimiz sağlık ve güzellik üzerine. Yaptığımız işlemlerdende kısaca bahsetmek gerekirse; Sağlık anlamında; Ozon terapisi, hacamat, proloterapi, RP Tedavisi (Platelet Rich Plasma), CGF (Kök Hücre) Tedavisi gibi tedavilerimiz mevcut. Aynı zamanda sağlık anlamında çocuk cerrahınada hizmet etmeye devam edeceğim. Bir diğer hizmetimizde medikal estetik anlamında; İp askı, dolgu, botoks, halk arasında bilinen adıyla gençlik aşısı gibi işlemler kliniğimizde uzman ekiplerimiz ve modern cihazlarımız ile tedavi ediyoruz.

Zayıflama bölümümüzde diyetisyen arkadaşlarımızla birlikte bölgesel incelmeyi ve kas yapmayı sağlayacak olan bir çok çeşitli cihazlarımız mevcut. Cilt bakımı, kalıcı makyaj, lazer epilasyon gibi hizmetlerimiz mevcut. Komple bir tesis olarak hem sağlık hem güzellik adına inşallah Nevşehir halkımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Böylesine güzel bir sağlık hizmetini Nevşehir'e kazandırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki iş hayatınızda başarılarınız devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştular.

GSM: 0 505 484 85 31

ADRES: Güzelyurt mahallesi. Zübeyde hanım caddesi. No: 40 NEVŞEHİR

İnstegramhttps://www.instagram.com/opdr.ilkersaittuncer/