Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Yönetimi; Dernek Genel kurulu toplantısında biraraya geldi. 

Nevşehir İl hıfzısıhha kurulunun aldığı karar doğrultusunda pandemi sürecinde Derneklerin toplanmasının yasaklanmış olması sebebiyle ertelenen Dernekler genel kurul toplantılarının en geç 31 Mart 2021 tarihine kadar yapılması zorunlu olmuştu ve Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği 26 Mart 2021 Cuma günü genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Karadaş güven tazeledi...

Yapılan seçim sonucunda Dernek başkanı Mehmet Karadaş yeniden Başkan olarak seçildi.

Dernek Başkanı Karadaş yaptığı açıklamada; Derneğimiz 27.07.2020 tarihinde kurulmuş olup, Nevşehir`in en genç Derneği olmakla birlikte, Nevşehir merkezli olan diğer derneklere nazaran özellikle pandemi sürecinde en dinamik ve insanların gönlünde çalışma azmiyle taktir kazanan dernek olma ünavına layık görülmüştür.

Henüz 10 aylık bir dernek olmamıza rağmen bu kısa sürede Engelliler için akülü tekerlekli sandalye, manüel tekerlekli sandalye, yetişkin hasta bezi ve diğer medikal ürünler, ihtiyaç sahibi aileler için gıda paketleri, çocukları için kıyafetler ve öğrenciler için kırtasiye yardımlarının toplamında 1500 Aileye ulaşmış bulunmaktayız.

Elbette bizim gayretletimizden ziyade bizlere güvenip bağışlarını esirgemeyen çok kıymetli Hayırsever dostlarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır.
Önümüzdeki süreçte bu yardımlarımızı dahada yüksek sayılara ulaştırıp, çok daha fazla engelli yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya devam edeceğiz.

Dernek olarak bir aile yapısı içinde çalıştığım Çok kıymetli Başkan yardımcısı Sayın Dilek Koçer hanımefendi ve tüm yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Bizleri bu kutsal görevde yalnız bırakmayan Afrin Gazimiz Sayın Zeki Didinmez, babası Abdullah Didinmez ve tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyorum.
Selam ve saygılarımla.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş