Nevşehir İl genelinde etkili olan şiddetli rüzgarda binaların çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi. Sabah saatlerinde etkisini arttıran ve Nevşehir il genelinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Nevşehir'de dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar bazı binaların çatılarını uçurdu.

Nar kasabası, Çardak köyü, Nevşehir, Ürgüp, Derinkuyu ilçelerinden FİB Haber Merkezimize ulaşan görüntüler yaşanan olayı tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.

Nar'da rüzgardan uçan çatı otomobile zarar verdi

Kuvvetli fırtına, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında da etkili oldu. Nar'da kuvvetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısının uçması sonucu bir inşaat ustasının arabacında maddi hasar oluşturdu.

Çardak köyünde bir evin çatısı uçurtma gibi havalandı...

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde şiddetli rüzgar bir evin sac çatısını uçurtma gibi uçurdu. O anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı...

Ürgüp'te fırtına evin çatısını uçurdu...

Ürgüp'te de etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçtu. Park halindeki bazı araçlar hasar gördü.

Derinkuyu'da fırtına elektrik direklerini devirdi

Nevşehir il genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları Derinkuyu ilçesinde elektrik şebekesini vurdu. Gün içerisinde etkili olan şiddetli fırtına Derinkuyu ilçesinde elektrik direklerini devirdi. 

 

Geçmiş olsun Ürgüp...

Ürgüp Belediye bloklarında ise binanın çatısı uçtu. Çatıdan uçan bölüm önce yandaki binaya çarptı, ardından da sokakta park halindeki 4 otomobilin üzerine düştü. Olayda otomobilde hasar oluştu.