THY'de Pilotluk yapan Mustafa Erdinç Dalkılıç, Nevşehir'in Avanos ilçesinden baba Ercan Dalkılıç'a, Babalar gününe özel anlamlı ve bir o kadarda ağlatan bir sürpriz geldi. THY'de pilotluk yapan oğul yaptığı sürprizle hem babasını, hemde tüm izleyenleri göz yaşına boğdu.

Türk Hava Yolları (THY), Babalar Günü dolayısıyla hazırladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşırken; "Bu sefer biz onları sevdikleriyle buluşturduk. Çünkü pilot babalarına en güzel hediye, kavuşmak! Babalar Gününüz kutlu olsun." notu düştü.

Nevşehir'in Avanos ilçesinden baba Ercan Dalkılıç, hazırlanan videoda oğlu Mustafa Erdinç Dalkılıç'ın küçük yaşlarda başlayan tutukusunu ve THY'larında pilot olmasını anlattı. Baba ve oğlun karşılıklı mesajlarını içeren videonun sonunda kapıdan içeri giren pilot, uzun zamandır görmedikleri babasına unutulmaz bir sürpriz yaptı.

Duygusal anların yaşandığı Babalar Günü filminde, Nevşehirli 2. Pilot Mustafa Erdinç Dalkılıç ile babası Ercan Dalkılıç'ın birbirine sarıldığı anlar THY'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, film büyük beğeni topladı.