Yaptığı şarkıları kadar çektiği klipleri ile de adından söz ettiren Rafet El Roman, Dünyanın göz bebeği ve cennet köşesi Kapadokya'da klip çekecek.

Ünlü sanatçı Rafet El Roman'ı Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Meclis Üyesi ve Yunak Evleri Genel Koordinatörü Abdullah İnal, Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki mekanında ağırladı.

Bölgenin sevilen turizmcilerinden Abdullah İnal; "Davetimizi kırmayarak yeni klip çekimleri için Kapadokya bölgesini seçen ve otelimizde ağırladığımız Rafet El Roman ile Ekim Ayının son haftasında bölge için küçük sürprizler planlıyoruz" dedi.

İnal, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; " Değerli misafirimiz ünlü sanatçı Rafet El Roman özel davetlimiz olarak dün geldi. Sanatçımızı Kapadokya bölgemizde Ürgüp ilçemiz Yunak Evleri'nde 5-6 gün ağırlayacağız.  Yeni klip çekimleri için Kapadokya bölgesini tercih eden Rafet El Roman yarından itibaren çekimlere başlayacaklar. Sanatçımızın muhteşem şarkısına doğası, peri bacaları, balonları ile Kapadokya'nın o romantik atmosferi görselliği ile renk katacak... Ayrıca, kısmet olursa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında otelimizde ağırlayacağımız misafirlerimize Yunak Evleri'nde 200 kişilik bir Rafet El Roman konseri vermesini planlıyoruz." dedi.

Öte yandan sanatçı Rafet El Roman'ın 2 şarkısı için klibini Kapadokya'nın yetiştirdiği ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Burak Yıldırım'ın çekeceği bildirildi.