Ürgüp Belediyesi ekipleri kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Ürgüp'te ana arterleri temizleyen ekipler, otobüs güzergâhlarını ulaşıma açık hale getirdi. Kepçe ve greyderlerle karlar temizlenirken bir yandan da buzlanmanın önlenmesi için tuzlama çalışmaları yapılıyor. Kar yağışının yolları kayganlaştırması ve buzlanmayı da beraberinde getirmesi neticesinde yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için Ürgüp Belediyesi tuzlama çalışmalarının yanı sıra kar küreme araçları ve iş makineleri ile sorunlu bölgelere müdahale ediyor.

Ürgüp Belediyesinden konuya ilişkin yapılan yapılan açıklamada; "Gece saatlerinde yoğunluğunu artıran ve gün içerisinde de zaman zaman varlık gösteren kar yağışını kontrol altına aldık. Ürgüp İlçe merkezimizin ve giriş çıkışlarımızın yanı sıra bazı köylerimizin de acil ulaşım ihtiyaçlarını sağladık. Ürgüp Belediye başkanı Mehmet Aktürk'ün talimatları ile durmaksızın çalışan ekiplerimizin yanı sıra belediyemiz tüm ulaşılırlığıyla acil ihtiyaçlarınız için hizmetinizdedir." denildi.