Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Valiliğimiz öncülüğünde İl Özel İdaresi destekleri ile Kozaklı İlçesine yapılan jeotermal sera alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Becel, Dörtyol köyünde Kıbrıs Gazisini Ziyaret Etti...

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1975 yılında Kıbrıs Barış Harekatı sırasında mayın patlaması sonucu Gazi olan Şahin Silay ve ailesini Kozaklı İlçesine bağlı Dörtyol köyünde ziyaret etti. Vali Becel, ziyarette, kahraman Gazimiz ve ailesi ile sohbet etti.

Aylı Köyü muhtarlık binasında incelemelerde bulundu....

Vali Becel, Kozaklı İlçesine bağlı Aylı Köyü’nde, İl Özel İdaresi destekleriyle yapılan Muhtarlık binasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Becel Kozaklı köylerine çıkarma yaptı...

Vali Becel daha sonra sırasıyla, Kozaklı ilçesine bağlı Belekli, Dörtyol, Çayiçi köylerini ziyaret etti. Vali Becel, ziyaretinde köy halkı ile sohbet ederek, halkın taleplerini dinledi.

Vali Becel'e Kozaklı Kaymakamı Erkan Adıbelli, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay B.Murat Yakın, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de eşlik etti.