Nevşehir'de esnaf ziyaretlerine devam eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e vatandaşın ilgisi büyük oldu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ilimizde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Vali Becel ziyaretlerinde esnaflarımızla sohbet ederek Hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. 

Ziyarette Vali Becel'e Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı'da eşlik etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Becel'e ilgi büyük oldu. Bakkalından, kolonyacısına, mobilyacısından tabelacısına, konfeksiyoncusundan eczacısına, kahvecisinden, çantacısına kadar birçok esnafı ziyaret eden Vali Becel, esnaflara kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. 

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler dahilinde hizmet veren tüm esnaflra kurallara uydukları için teşekkür eden Vali Becel, “Salgından öncelikle kendimizi sonra da etrafımızdaki insanları korumamızın yolu belirlenen kurallara uymamızdan geçiyor. Elde ettiğimiz başarı tablosunu daha da iyi bir yere getirebilmemiz için tedbirli olmayı elden bırakmayacağız ve rehavete kapılmayacağız. Elimizin temizliğine her zaman dikkat edeceğiz, maskemizi takıp sosyal mesafemizi koruyacağız. Tüm vatandaşlarımız bu kurallara uyduğu takdirde salgından en az hasarla kurtulacağız.” uyarısında bulunarak, yaklaşan Kurban bayralarını da kutladı.

Vali Becel'e ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren Nevşehir esnafları, yapmış olduğu ziyaretler için Sayın Valimize teşekkür ettiler.