Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme kasabası ilk kez bir kadın, mahalle muhtar adaylığına başvurdu. Aydınlı Orta Mahalle muhtar adayı Zarife Mızrak, seçilmesi halinde Göreme'nin ilk kadın muhtarı olacak.

Birlikte güçlüyüz, birlikte başarılıyız!

Aydınlı Orta Mahalle muhtar adayı Zarife Mızrak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Aydınlı Orta Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar adayı Zarife Mızrak, kadınların her yerde olması gerektiğini söyledi, “Çevremdeki insanlarla, mahalle sakinleriyle konuştum. Hepsi çok olumlu yaklaşıyor. Ben de bu nedenle adaylığımı koydum. Göreme de belediye hizmetlerinde kadının faktörünü görünce insanlar, artık farklı bakıyorlar ve kadınların bu işi iyi yapacağına inanıyorlar. Şansımı yüksek görüyorum. Kasabamızın tarihteki ilk kadın muhtarı olmak istiyorum” diye konuştu.

Zarife Mızrak’ın amacı daha fazla kadına ulaşmak.

WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK!

32 yaşındaki genç muhtar adayı Zarife Mızrak, seçilmesi halinde, başlatacağı yeni uygulama ile birlikte Aydınlı Orta Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.

"Mahallemiz için Birlik olma vakti..." 0 545 529 00 50