Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan aday adayı olan Şengezer Kürk, FİB Haber Merkezini ziyaret ederek, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile görüştü.

Kürk,  yerel yönetimler ile ilgili yurt dışında sahip olduğu bilgi ve birikimlerini dürüst hizmet anlayışıyla ve insan odaklı hizmetlerin kalitesini arttırmak için sevdalısı olduğu Gülşehir ilçesinde Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanlığıda yapan gurbetçi hemşehrimiz Şengezer Kürk, “Dürüst hizmet anlayışı ile doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız bir şey yok. Yeter ki kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kentin öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayış ilçemizde hakim olsun. Ben bu anlayışa sahip olduğumu düşünüyorum. Belediye Başkanı olursam istişare kültürüne çok büyük önem vereceğim. Uluslararası Hava limanı, Mevcut turizm değerleri ve Türkiye'nin en uzun ırmağının geçtiği ilçemizde verimli toprakları ile sosyo-ekonomik açıdan bakir el değmemiş önemli bir ilçe konumunda. Bu yüzden istihdamlı projelerle geliyoruz. Partimiz aday gösterir ve Gülşehirli hemşehrilerimiz teveccüh gösterirlerse Gülşehir ilçemizin kalkınması için ellimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” Dedi.

Gazetemizi çok yakından takip ettiğini de belirten MHP'li Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şengezer Kürk, başarılı çalışmalarını takdirle karşıladığını ve ortaya koyduğu habercilik anlayışı ile il genelinde gündem oluşturan, halkın yakından takip ettiği bir gazete olduğunu söyledi. İnşallah bu görev bize tevdi edilir ve halkımızda teveccüh gösterirse yapacağımız muhteşem çalışmalarla bir taraftan hemşehrilerimizin yüzlerini güldürürken bir taraftanda en büyük eksikliklerimizden biri olarak ilçemizin tanıtımına büyük önem vereceğim dedi.


Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com İnternet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çapacı da, Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şengezer Kürk’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

11 Mart 2016 tarihinde Hollanda polisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya destek için toplanan Türklere şiddet uyguladığı saldırıda MHP'li Başkan A.Adayı Şengezer Kürk'de yaralanmıştı.