Nevşehir Gülbahçe önünde 1000 kişilik helva dağıtımında konuşan AGD Nevşehir Teşkilat Başkanı Abdurrahim Doğru, “Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız için halkımıza 1000 kişilik helva dağıtıyoruz.

 Vefatının 6. sene-i devriyesi için Anadolu Gençlik Derneği olarak gösterilen ilgiden memnunuz” dedi.

Doğru, yarın akşam Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir şubesi olarak Şehitler Gecesi programı tertip ettik. Kapadokya kültür merkezinde yapılacak Programa halkımızı bekleriz” dedi.

ŞEHİTLER GECESİ - 7 MART 2017 / 20:00
AGD-MGV Genel Başkanı Salih TURHAN ve Ezgi Sanatçısı Ammar ACARLIOĞLU'nun Katılımıyla...
Tüm Halkımız Davetlidir.
YER: Kapadokya Kültür Merkezi

Öte yandan, Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenecek olan şehitler gecesi 7 mart Salı akşamı kapadokya kütür merkezinde yapılacak.

Edinilen bilgiye göre islam tarihindeki öne çıkan ve özellikle yakın dönemdeki sembol isimler olarak öne çıkan şehitlerin hayatlarının konu alındığı programa 15 Temmuz şehitlerinin sembol isimi ömer Halis özdemir ve izmir şehidi Fethi Sekin’ne yer verileceği öğrenildi.

Konu ile ilgili AGD şube Başkanın Abdurahim Doğru, “AGV-MGV Genel başkanı Salih Turhan programdan önce gündüz saatlerinde ürgüp AGD temsilciliğinin binası açılışını yaptıktan sonra çeşitli ziyaretler yapacak. AGD genel merkezi görevin çalışmaları esasında vefat eden Abdullah şahinin kabrine ziyareti başta olmak üzere milli görüş büyükleri ve hasta ziyareti programı yapılması planlanılıyor, ve akşam saatlerinde şehitler gecesi programına geçilecek ayrıca Geceye ezgileri ile renk katacak olan sevilen sanatçı Ammar Acarlıoğlu'da katılacak program halka açık olup ücretsiz olacak” açıklamalarında bulundu.



Mustafa Ferveren