AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Nevşehir'de'de düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap edecek.

Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği referandumu için partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Nevşehir'e geldi.

Başbakan Nevşehir'e geldi...

Diriliş meydanını dolduran Coşkulu kalabalık Başbakan Yıldırım'ı bağrına bastı.

WWW.FİBHABER.COM da canlı yayınla sizlerleyiz.



Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir mitinginde konuşuyor...

İşte Başbakan Yıldırım'ın Nevşehir konuşmasından satırbaşları;


Nevşehir'in güzel insanları buraya Kırşehir'den geldik. Dün Sinop'taydık. Amasya, Tokat da muhteşemdi. Pazar günü Ankara Kahramankazan'da adına yaraşır şekilde meydanları doldurdu. Şimdi sizlerle beraberiz. Nevşehir'de aynı şekilde muhteşem. Meydanlar 16 Nisan'ın habercisi, meydanlar rengini şimdiden ortaya koyuyor. 16 Nisan'ın rengi beyaz, bembeyaz. Biz hep sizinle hareket ettik. Sadece seçim dönemlerinde değil, her fırsatta sizlerle beraber olduk. Muhalefet partilerin hiç görüyor musunuz, buralarda. Onlar geliyor mu? Dünyanın en kolay işi hayır demektir.

"Hayır demek çok kolay. Bu hayır tayfası bugüne kadar engel çıkardı, biz engelleri aşa aşa geldik. Onlar yavaşlatmak istedi, biz daha da hızlandırdık. "Evet" deyince, gelişim, kalkınma ve ilerleme olur. "

CHP, HDP, kol kola girmiş, tekrar hayır şarkısını söylemeye başlamışlar. Bunların işi, laf üstüne laf koymak, AK Parti'nin işi, taş üstüne taş koymak.
Bu kutlu yolda, sayın Bahçeli bizimle beraber oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Buradan MHP'li kardeşlerime sesleniyorum, bu mesele memleket meselesidir. Partiniz ne olursa olsun, Türkiye'nin bekası için bir olma günüdür."

ONLAR HAYIR DEDİ BİZ EVET EVET EVET DEDİK
Bu ülkeye büyük bedeller ödettiler. Yol yapıyoruz, baraj yapıyoruz, hastane yapıyoruz, hayırcılar yine karşımızda. Reform yapacağız, değişim, dönüşüm yapacağız, demokrasiyi daha da büyüteceğiz diyor bu hayır tayfası yine önümüze çıkıyor. Onlar hayır dedi biz evet, evet, evet dedik, bugünlere geldik. Onlar engel çıkardı biz engelleri aşa aşa geldik. Onlar yavaşlatmak istedi biz daha da hızlandırdık. Onlar durdurmak istedi, biz durmak yok yola devam dedik.

SANDIKTAN EVET ÇIKINCA BUNLAR DAHA ÇOK ÇALIŞACAK
Ana muhalefet, HDP kolkola girmişler 'hayır' şarkısını söylemeye başladı. Bölücü terör örgütleri de hayır diyor. FETÖ'de hayır diyor, PKK da hayır diyor. Bunlar neden hayır diyor? Bunları kollayan, koruyan ülkeler var. Onlar neden hayır diyor? Çünkü evet çıkınca ana muhalefet partisi yan gelip yatamayacak, sizin gözünüze girmek için daha çok çalışacaklar. Bunlar çalışmaya razı değil. Bunların işi laf üstüne laf koymak. Evet çıkınca terör örgütleri artık bu ülkede terör faaliyeti yapamayacak. Evet çıkınca Türkiye ekonomisi büyüyecek, bundan rahatsız olanlar da olacak. Varsın olsunlar, yeter ki milletin ileriye, daha ileriye, müreffeh Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlesin.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Bu kutlu yolda, sayın Bahçeli bizimle beraber oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Buradan MHP'li kardeşlerime sesleniyorum, bu mesele memleket meselesidir. Partiniz ne olursa olsun, Türkiye'nin bekası için bir olma günüdür.


Bu Seçim "ERDOĞAN DEĞİL HER DOĞAN SEÇİMİDİR"...

Kol kola girmişler, 'Hayır' şarkısı söylüyorlar

CHP, HDP, kol kola girmiş, tekrar hayır şarkısını söylemeye başlamışlar. Bunların işi, laf üstüne laf koymak, AK Parti'nin işi, taş üstüne taş koymak. Bu kutlu yolda, sayın Bahçeli bizimle beraber oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Buradan MHP'li kardeşlerime sesleniyorum, bu mesele memleket meselesidir. Partiniz ne olursa olsun, Türkiye'nin bekası için bir olma günüdür.

CUMHURBAŞKANI MECLİS'İ FESHETMİYOR
Cumhurbaşkanı Meclis'i feshetmiyor. Böyle bir yalan attılar. Meclis de seçim kararı alabilir. Bu sistem, Meclis'i zayıflatmıyor, aksine güçlendiriyor.Bu sistemin en büyük faydası ekonomiye olacak. 14 yıllık AK Parti iktidarında önce güven ve istikrar dedik ve yatırımları artırdık. Bu sistemle, istikrarı kalıcı hale getiriyoruz. "

En büyük fayda ekonomiye olacak

Cumhurbaşkanı Meclis'i feshetmiyor. Böyle bir yalan attılar. Meclis de seçim kararı alabilir. Bu sistem, Meclis'i zayıflatmıyor, aksine güçlendiriyor.

Bu sistemin en büyük faydası ekonomiye olacak. 14 yıllık AK Parti iktidarında önce güven ve istikrar dedik ve yatırımları artırdık. Bu sistemle, istikrarı kalıcı hale getiriyoruz."


Yüce Hünkar Hacıbektaşı Veli ne diyor "ÖNCE EDEB..." Meydanlarda yalan yanlış anlatılanlara itibar etmeyiniz. Kafanızda hiçbir terettüt kalmasın şüpheniz olmasın diye EVET için sistem hakkında sizleri referanduma kadar bilgilendireceğiz. Unutmayın 16 Nisan ülkemizin İstikrarı için çok önemli. Hem huzur güven tesisi edilecek, hemde ekonomimiz büyüyecek.

Hızlı tren ağıyla Antalya, Konya Aksaray Nevşehir Kayseri hızlı tren projesinide önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğiz. Hem yolcu hem yük taşıyacağız. Bu şekilde antalya ile Nevşehir Kapadokya bölgesini birbirine bağlayacağız.