NEVŞEHİR(MHA) 2015/2016 Eğitim/Öğretim yılının başlamasından itibaren devam eden Türk Eğitim-Sen okul ve kurum ziyaretleri büyük bir azim ve heyecanla devam ediyor.


Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yöneticilerin her yıl aralıksız ve kesintisiz devam ettirdikleri okul ve kurum ziyaretleri devam etti. Şube başkanı Mustafa Uğur, gün boyu Acıgöl ilçesi eğitim kurumlarını ziyaret ederken bugün ise Gülşehir ilçesi okullarını ziyaret etmeye devam etti.  

Uğur'un okul ziyaretlerine Şube Sekreteri Tayfur Urgenç ve Şube Mali Sekreteri İlhami Ggenç eşlik ederken, ziyaret edilen okul ve kurumlar şu şekilde sıralandı; Acıgöl Tepeköy İlkokulu, Acıgöl Karacaören İlkokulu, Acıgöl Karacaören Cumhuriyet Ortaokulu, Acıgöl Zeki Hanoğlu İlkokulu, Gülşehir Ovaören İlkokulu, Gülşehir Ovaören Ortaokulu, Gülşehir Terlemez İlkokulu, Gülşehir Gökçetoprak İlkokulu, Gülşehir Yakatarla İlkokulu, NHBVÜ Gülşehir Meslek Yüksekokulu, Merkez Sulusaray İmam Hatip Ortaokulu, Merkez Nar Barbaros İlkokulu.

Şube başkanı Uğur ziyaret ettiği okullarda başta nöbet konusu, aile bütünlüğünün sağlanması ile ilgili çalışmalar, 2013- 2015 toplu sözleşme sonuçları,  görevden alınan okul müdürlerinin son durumu, norm kadro trafiği ve sendikamızın gündemindeki çalışma başlıkları olmak üzere pek çok konuda detaylı ve kapsamlı bilgi aktarmış, eğitimcilerin sorularını cevaplandırdı.