Azerbaycan'da ikamet eden Nevşehirli iş insanı Hüseyin Yapar, Nevşehir'in kardeş şehri Azerbaycan’ın Berde kentinde 1. ve 2. Karabağ savaşları şehit aileleri ve gazileri için düzenlenen iftar programına katıldı. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Azerbaycan şubesi, 1. ve 2. Karabağ savaşları şehit aileleri ve gazileri için Nevşehir ile kardeş şehir olan Azerbaycan’ın Berde kentinde iftar programı düzenledi.

Azerbaycanlı şehit aileleri ve gazileri onuruna verilen iftar programına Türkiye`nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Gence Başkonsolosu Zeki Öztürk, MÜSİAD yetkilileri, Azerbaycanlı milletvekilleri, iş insanları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar yemeği öncesi şehitlik mezarlığını ziyaret ederek dua eden Nevşehirli iş insanı Hüseyin Yapar; "Bugün Azerbaycan'ın Berde kentinde MÜSİAD tarafından düzenlenen iftar sofrasında şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldik. Sevgili Türkiye'nin değerli diplomatları ve ülkemizdeki işadamları ile uzun bir istişarede bulunduk. Nevşehir'imizi konuştuk.  Allah kabul etsin" dedi