Kapadokya Alan Başkanlığı Haberleri

Kapadokya Alan Başkanlığı haberleri ve güncel Kapadokya Alan Başkanlığı gelişmeleri, Kapadokya Alan Başkanlığı ile ilgili tüm video, Kapadokya Alan Başkanlığı fotoğrafları ve Kapadokya Alan Başkanlığı haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Turizm

Vali Fidan, Kapadokya Alan Başkanlığınca yürütülen Zelve Ören Yeri Çevre Düzenleme ve Karşılama Merkezi Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Asayiş

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kapadokya Alan Başkanlığı'nda görev yapan özel güvenlik görevlileri 'Terörle Mücadele' konusunda bilgilendirildi.

Güncel

Kapadokya Alan Başkanlığı’nca Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında bulunan 4 Peribacasının restorasyon ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir'de Bugün

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, imar Planı, TOKİ, Kale restorasyonu, vadilerinin aydınlatılması konularını Kapadokya Alan Başkanlığına taşıdı.

Turizm

Kapadokya Alan Başkanlığı sınırları içerisinde yer alan yerel idarelerin yöneticileri ile “Kapadokya Alanı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Turizm

Kapadokya, 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı (EMITT’2024) kapsamında turistik potansiyelini sergilemeye hazırlanıyor.

Turizm

Kapadokya Alan Başkanlığı, Zelve Ören Yeri Çevre Düzenleme İşi kapsamında ören yeri esnaflarıyla bir araya geldi.

Güncel

Kapadokya Alan Başkanlığında düzenlenen toplantında alt ölçekli nazım, uygulama ve mevzi imar planlarıyla ilgili yol haritası değerlendirildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu