31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu son çağrısını vatandaşlara yaptı. 
“Kıymetli Hemşerilerim” diyerek başladığı çağrıda Adnan Doğu, “Bilindiği üzere Pazar günü Mahalli İdareler seçimini gerçekleştireceğiz. Aylar öncesinden başladığımız seçim sürecinde kıymetli dava arkadaşlarım ile omuz omuza vererek güç birliği içerisine çalışmalar yürüttük. Nevşehir’in şuana kadar birikmiş ve kronikleşmiş sorunlarının çözmek adına hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, tüm siyasi partileri kucaklayarak, onlarla el ele, gönül gönüle kendimizi ifade etmeye çalıştık. 

Çok sakin ve efendi bir şekilde bu çalışmalarımızı sizlerin huzurunda bugüne kadar yürüttük. Ben inanıyorum ki, benim hemşerilerim bu seçimde şehrin öp öz evladı Adnan Doğu’yu destekleyeceklerdir. 

Ben Esnaf sözümü bir kez daha yeniliyorum. Duyurduğum projelerin tamamını zamanla hayata geçireceğiz. Bu konuda sözümüz söz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Nevşehir’e ayrı bir önem ve değer verdiğini bir kez daha belirtmek isterim.  Tercih bizden yana olursa yatırımlar ve değişimlerle dolu bir dönem sizleri bekler.

Doğup büyüdüğüm ve ömrümü verdiğim bu güzide şehrimize hizmet etmek gerçekten bana onur ve gurur verecektir. Çünkü benim bu şehirden başka gidecek kapım yok. Ölene kadar bu şehirde, bu güzel insanlar ile ömrümü geçireceğim. O yüzden de ömrüm boyu sizlerin yüz yüze bakacağım. Ben bu şehre ihanet edemem. Bu şehir hizmetlerin en güzeline layıktır.

Bu sevile ile 31 Mart günü tüm Nevşehir halkının oylarına talibim. Şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Adnan Doğu güven veriyor

MHP’nin Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, söylem ve duruşu ile güven veriyor.
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Nevşehir’de telaş arttı. Bu anlamda seçimin en güçlü partilerinden Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı AdnanDoğu ekibi ile birlikte sahayı biran olsun yalnız bırakmıyor. 

Gece geç saatlere kadar görüşmelerde bulunan Doğu, özellikle bire bir ziyaretlere büyük önem veriyor. Organize bölgesinden tutunda, üniversiteye kadar gitmediği yer kalmayan Doğu, buralarda şehrin geleceğine yönelik ellerini taşın altına soktuklarını ifade ediyor. Özellikle genç kesme ayrı bir önem ve değer verdiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Adnan Doğu, “31 Mart’ta zafere ulaşmak için vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarını, Nevşehirmizde başlatmak için var gücümüzle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki, çok kıymetli hemşehrilerimizin desteği ile 1 Nisan sabahında Nevşehir’de daha güzel bir güne uyanacağız.” dedi.