Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi yaklaşık dört senedir üzerine düştüğü Meclis Kararı ile ilgili Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in en son verdiği sözün süresine odaklandı.

 

Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi yaklaşık dört yıl önce başlattığı ve gündeminden hiç düşürmediği Nevşehir İlinde Açılacak İşyerlerine sokak ve cadde isimlerine Türkçe isim verilmesi ile ilgili Nevşehir Belediyesinden Meclis Kararı çıkartılmasının süresine odaklanırken, pek çok mesafeyi de kat ederek bugüne geldi.

 

Önce konuyu basın yolu ile kamuoyuna taşıyan ,elde ettiği her imkanı değerlendiren, Nevşehir Belediyesi ile resmi yazışmalar yapan , en sonda bu yılın ilk aylarında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER’i yönetim kurulu üyeleri ile makamında ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi , ziyarette başkan ÜNVER’e  Tabak üzerine Karamanoğlu Mehmet Bey’in Fermanının yazılı olduğu bir plaket vermişti.

 

Ogün yapılan ziyarette Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube  Başkanı Mustafa UĞUR ve yönetim kurulu üyelerine basın huzurunda söz veren Başkan ÜNVER en geç 2012 Yılının sonunda ilgili kararı çıkartacağını belirtmişti.

 

Sendika işte verilen o sözün gereğini bekliyor.

 

Haber:Nevtes