AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde bir açıklama yaparak, "Vatandaşlarımızı sandığa gitmeye ve demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Kemikkıran, Nevşehirli Vatandaşları Oy Kullanmaya Davet Etti...

İl Başkanı Kemikkıran açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Haydi Nevşehir’im; 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için sandık başına. Tarihi seçime saatler kala “Güçlü Lider Güçlü Meclis” için tüm Nevşehirli hemşehrilerimi demokrasimizin gereği vatandaşlık hakkımızı kullanmaya sandık başına davet ediyorum." dedi.

İl Başkanı Kemikkıran, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilecek her oyun, Lider Ülke Türkiye’ye oy vermek anlamına geldiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yıl önce, asırlık hayalleri gerçeğe dönüştürmek için bu kutlu yola revan olduklarını belirten İl Başkanı Kemikkıran, bugüne kadar teşkilatın her bir kademesiyle Nevşehir'in dört bir yanını dolaştıklarını ve dolaşmaya devam ettiklerini ifade etti.

Sahada AK Parti kadrolarını büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan tüm Nevşehirlilere teşekkür eden Kemikkıran, şunları kaydetti: "Şimdi 'Bismillah' diyerek son bir gayretle tempomuzu daha da artıralım. Sahadaki çalışmalarımıza ek olarak telefon rehberimizdeki herkesi tek tek arayalım. Komşumuza, eşimize ve dostumuza doğrusunun AK Parti olduğunu anlatalım. Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak, 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşımak için desteklerini isteyelim. Ben inanıyorum ki Nevşehirli hemşehrilerimiz liderine sahip çıkacak. Ben inanıyorum ki Nevşehir'imiz gururla 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' demeye devam edecek. Bugüne kadar hep Cumhurbaşkanı'mızın yanında olan siz değerli hemşehrilerimden 14 Mayıs'ta çok daha güçlü bir destek bekliyorum." dedi.