Nevşehir'in tanınmış simalarının yer aldığı bu fotoğraf kareleri çok konuşulacak. Kimi Kaplanla, kimi Timsahla hatta Fille çekilmiş o fotoğraf karelerini merak ediyormusunuz...İşte hayvan sevgisi, işte merhametin fotoğrafları!

Kaplan,Timsah hatta Fil'lerle boy boy resim çekinen Nevşehirli çok değerli isimleri ilk kez www.fibhaber.com farkıyla sizlerle paylaşmak istedik eminiz sizlerde görünce hem çok hoşunuza gidecek hemde çok şaşıracaksınız...

Tuncer Gök'ten Cavit Dirikoç'a , Mustafa Zuhal'den daha bir çok Nevşehirli simaların yer aldığı o kareleri FİB Haber Merkezi olarak sizler için derledik...

Bu fotoğraflar Pek çok sözün yerine geçebilecek fotoğraflar bunlar. Hayvan sevgisini, merhameti, duygusallığı, insanlığı gösteriyor.

Onlar işte doğa sevgisinin, yaşam alanlarının kısıtlanmasının; görüldüğü gibi de insan hayvan herkesin bu dünyada yaşam hakkı olduğunun birer göstergesi...

Kuran’da, merhametten bahsediyor Yüce Yaradan.

Merhamet edene, merhamet edilecektir deniliyor.

Yüce Allah diyor bunu.

Hayvanları gerçekten sevmek, merhametli olmak bir gönül işidir. Parayla, pulla, eğitimle, ilgili değildir.

Hayvan sevgisinin “şov” için yapılmadığının göstergesi işte bu karşınızda duran fotoğraflar. Hatta hayvan sevdiğimiz için bizlere kötü gözle bakan bir sürü canlı türüne karşı çok güzel bir mesaj var burada. 

Aslında bu ülkede binlerce hayvana milyonlarca sevgisiz insan düşüyor. Sayıca çok kolay görünen bu durum, sevgisizliğin çıkmazında sıkışmış kalmış insanları anlatıyor. Bu dünyada en az bizim kadar yaşam hakkı olan bu hayvanlar bizim süratle bozduğumuz doğada yaşamaya çalışıyorlar bir de üstelik.

Hayvanları sevmek ve küçücük yaşam alanını onunla paylaşmak, ne büyük bir mutluluk keşke bilebilselerdi...

Bilemeyenler, anlayamayanlar için yapılacak pek bir şey yok da. Bu resimleri anlamaya çalışmak için hâlâ biraz umut var, umarım.






































Nevşehir Haberleri - Son Dakika Nevşehir Gelişmeleri

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com