İYİ Parti'nin Hacıbektaş Belediye Başkan adayı Hakan Taşdemir için, Çarşı İçi Velbert Caddesinde yer alan seçim iletişim ofisinin açılışı gerçekleştirilecek. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde, vatandaşlarla buluşup projelerini anlatacak olan Taşdemir, tüm dostlarını ve vatandaşları bu özel gün için davet etti.

Üç dönem Hacıbektaş Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten, çeşitli esnaflık faaliyetlerinde bulunan ve İYİ Parti Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olan Hakan Taşdemir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacıbektaş’ın çehresini değiştirecek güzel projeler üreten Başkan Adayı Taşdemir, beklentileri gerçekleştirecek adil, adaletli ve çağdaş uygarlık seviyesinde bir yaşam standartı için Atatürk’cü düşünce çerçevesinde, çalışkan, onurlu, şerefli ve emeğini asla esirgemeyecek bir hizmet anlayışıyla oluşan ekibiyle Hacıbektaş’lıların gönüllerinde taht kurmuş vaziyette. Tüm dost ve vatandaşlar ile buluşmak üzere partinin seçim ofisi de bugün açılıyor.

Taşdemir, 21 Şubat Çarşamba saat 12.15 da gerçekleşecek olan açılışa tüm Hacıbektaş halkını davet etti. Hakan Taşdemir yaptığı çağrıda; “Çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Değerli hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyarız. Siyasi görüş bir yana ben değil biz diyebildiğimiz kocaman bir aile olduğumuz bu günlerde herkesi kısa da olsa vakit geçirip istişare etmeye davet ediyoruz. Geçmişten bu güne Hacıbektaş sevdamızı bize verilen her görevde dile getirdiğimiz gibi bugünde bir bütün olmayı başardığımız Hacıbektaş’lı arkadaşlarımızla birlikte bu sevdamız için mücadelemize devam edeceğiz. Unutmayın bizler siz varsanız bir fazla, siz yoksanız hep eksiğiz. Halkımızın her geçen gün artan desteği ile 31 Mart’ta tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Bu kapsamda seçim çalışmalarımızı daha koordineli yürütmek adına ilçemiz Çarşı İçi Velbert Caddesinde yer alan seçim ofisimizin açılışını 21 Şubat Çarşamba günü, saat 12.15’de gerçekleştireceğiz. Halkımızın desteği bizler için çok önemli. Tüm vatandaşlarımızı yarın düzenleyeceğimiz açılışımıza davet ediyoruz. İYİ olan kazanacak” ” ifadelerine yer verdi.