Nevşehir Valiliği tarafından KAPHİB öncülüğünde başlatılan çalışma sayesinde Kapadokya bölgesinde bulunan, havadan ve karadan gezilebilen vadilerin daha temiz ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Müdürü Levent Ak, Nevşehir Rehberler Odası-NERO Başkanı Özay Onur, KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez, TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Faruk Kahveci, KAP-HİB Yönetim Kurulu üyesi Abdullah İnal'ın katılımlarında düzenlenen etkinlikte Kızılçukur vadisinden Çavuşine kadar vadi yürüyüşü ve vadilerde temizlik çalışması yapıldı.

Devlet ve turizm sektörü el ele.

UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde Valiliğimiz himayelerinde;

Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) öncülüğünde başlatılan çalışma ile Kapadokya bölgesinde havadan ve karadan gezilebilen vadileri daha temiz ve güvenli hale getiriliyor.

Valiliğimiz ve turizm sektörü iş birliği ile organize edilen personeller sayesinde vadilerimiz düzenli olarak hem temizlenecek hem de güvenli hale getirilecek.