Doğrulanmış misafir görüşleri ile Türkiye’nin önde gelen otel değerlendirme platformu Otelpuan.com, en iyi 100 oteli 2023’ü açıkladı.

Misafir memnuniyeti en büyük önceliği olan ve başarıyı kendinde tutan Kapadokya Hill Hotel & Spa, Otelpuan.com 2023 Ödülleri kapsamında en iyi 100 otel arasına girdi. Ertaş Grup’un başarıları her daim olarak hedeflerinde tutmaları ve işletmelerindeki kurumsal çizgi ve bakış açısı tüm işletmelerinde her daim başarıyı hedefliyor.

Kapadokya Hill Hotel & Spa Genel Müdürü Mustafa Ertaş; ""Ets tur Otelpuan.com tarafından müşteri memnuniyet değerlendirmesine göre otelimiz Kapadokya Hill Hotel & Spa, bu yılda Türkiye’nin En Beğenilen ilk 100 oteli arasında 4. kez yer aldı. Bu ödülü almamızda otelimizi tercih eden misafirlerimize ve onlara rahat ve huzurlu bir tatil geçirmeleri için öz veri ile çalışan takım arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Kapadokya Hill Hotel & Spa olarak gelecekteki tüm misafirleri için her zaman en üst düzeyde hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten İş İnsanı Musa Ertaş; “Ben tüm işletimlerimde yöneticilerimi başarıya doğru hedeflerimi sağlıyorum, bu sene almış olduğumuz bu ödül ile Türkiye’nin en iyi 100 oteli arasında seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Kapadokya Hill Hotel & Spa Genel Müdürü Mustafa Ertaş ve Hacer Ertaş ve onların yönetimindeki takım arkadaşlarını kutluyorum.” dedi.