Kavak Belediye Başkanı Sayın Celal Yiğit’in yaptığı açıklamaya göre Kasabanın en büyük sıkıntılarından birisi olan Kavak kasabasınıNevşehir Ürgüp karayoluna bağlayan Kavak-Uçhisar yol ayrımında başlatılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlanarak hızlı bir şekilde ilerlediğini müjdeledi.

 

 

Kavak Belediye Başkanı YİĞİT FİB Haber merkezine yaptığı açıklamasında;  Kasabanın diğer illerden gelen ve soğuk hava depolarımızda stoklanan ürünlerin nakliyesi kasabamız merkezinden geçmekteyken ihtiyacı büyük oranda hissedilen Kavak yolumuzun kısa zaman içerisinde kullanıma açılacaktır. Yol genişletme ve asfaltlama çalışması tamamlandığında kasabamıza giriş yapacak nakliyeci arkadaşlarımızın güven ve huzur içerisinde seyahatlerini yapacakları yolumuz öncelikle halkımıza ve il dışından gelecek nakliyecilere hayırlı olmasını dilerim dedi.

 

 

Başkan Celal YİĞİT bu vesile ile Kasabamız açısından büyük önem arz eden yol yapım çalışmalarında emeği geçen Nevşehir İl Özel İdaresi  Nevşehir Valisi ve Nevşehir milletvekillerine teşekkür ediyorum dedi.
Nevşehir Valisi Sayın Abdurrahman Savaş ve İl ÖZel İdaresi Genel Sekreteri Abdulakdir Tatar da Kavak kasabasında Başkan Celal Yiğit i makamında ziyaret ederek kasabadaki çalışmaları yakından takip ettiler.