AK Parti Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, sosyal kişiliği ile halkın sevgilisi oldu...

AK Parti Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit Kavaklıları iyi ve kötü gününde yalnız bırakmıyor. Doğum, hastalık, ölüm, düğün, hac, umre ve benzeri durumlarda Belediye Başkanı Celal Yiğit,ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, katıldığı düğünlerde ve nikâh törenlerinde yeni evlilere iki cihanda saadet dilerken, aileleri tebrik edip çiçeği burnunda çiftlere hediye veriyor.Düğün salonu ve mahallelerde yapılan düğün davetlerinin tamamına katılan Belediye Başkanı Celal Yiğit’e, çocuklarda yoğun ilgi gösteriyor.

 Başkan Celal Yiğit Her zaman halkın arasında…

Yoğun ziyaretçi trafiğine ve belediye hizmetlerine rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde ve onların sıkıntılarını dinleyerek, sorunlara çözüm üreterek geçiren Başkan Celal Yiğit, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor. 

Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine, cenaze ve düğün törenlerine katılan Belediye Başkanı Celal Yiğit, davetleri geri çevirmiyor, halkın mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor.

Mutlu günlerinde aileleri yalnız bırakmayan Kavak Belediye Başkanı Yiğit, vatandaşın üzüntülerine de ortak oluyor. Göreve geldiği günden beri her zaman halkın arasında olan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, cenazelerde de vatandaşın yanında bulunarak destek oluyor, acılarını paylaşıyor.

Halkla sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya geliyor...

Belediye Başkanı Celal Yiğit ayrıca hastaları da hastane veya evlerinde ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.Sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her platform da, Kavak halkına gerektiği şekilde hizmet etmek için tüm imkânları ile vatandaşların yanında olan Kavak Belediye Başkanlığı, iyi günde de kötü günde de vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit’in göreve geldiği 2004 yılından bugüne kadar sosyal belediyecilik alanında yapılan sayısız hizmetlerin olduğunu söyleyen vatandaşlar ise; “Gerek Belediyecilik anlamında gerekse Sosyal Belediyecilik alanında hizmetlerinin çok olduğunu biliyoruz. Başkanımız bizi hastalıkta sağlıkta her zaman yanımızda olarak bizim YİĞT başkanımız olarak onunla ne kadar övünsek azdır diyerek kendilerine duydukları büyük sevgi ve saygılarını ifade ediyorlar...

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit sadece Kavaklıların değil çevre belde ve il,ilçelerinde örnek gösterdiği ve takdir ettiği bir şahsiyet olarakta büyük takdir topluyor.

Bunun için Belediye Başkanımız Sayın Celal Yiğit'e’e teşekkür ediyoruz.Yol asfalt kaldırım,Dükkan,Taziye evi,Tertemiz mezarlılarımız,Gerek Doğal Depoculuğu beldemize kazandırması, Düğün Salonumuz,Cami,Parke caddelerimiz,Duraklarımız, Sarı taş ustalığının Turizm çevresinde markalaştırılması gibi daha bir çok konuda kıt kaynaklarıyla Belediye olarak kasabamıza yaptığı hizmetleri saymakla anlatamayız.Bunca işlerinin arasında Her fırsatta düğünümüzde, cenazemizde hep aramızda oluyor” dediler.

Anlaşılan o ki Kavak kasabasında vatandaş Celal Yiğit Başkanını çok seviyor. Ve her şartta Başakn Yiğit'in yanında olmayı sürdürüyor ve Başkanlarında 5 vakit namazlarında dualar ettiklerini belirtiyorlar.


Kavak Sevdalısı Yiğit...!

Her defasında doğduğum memleketime hizmet vermek için bu onurlu görevde Ellerinden geldiğince Hz. Ömer adaleti ile hizmet verdiklerini söyleyen Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, “ Çok şükür Yetim hakkı yemedik, yedirtmeyiz. Her zaman Mazlumun yanında, halkın hizmetindeyiz.AK Partimizin Kavak kasabamızda AK hizmetkarıyız” dedi.


Nevşehir kamuoyununda taraflı tarafsız büyük sevgisini kazanan Celal Yiğit Başkanımızın işi gücü rast gelsin ona tümAllah yar ve yardımcısı olsun...

İşte Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'in "Durmak Yok Yola Devam" dedirten çalışmalarını anlatan görüntülerinden bir bölümünü sizlerle paylaşıyoruz...