Ürgüp Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 40 çocuğun katılacağı sünnet şöleni cumartesi günü Kibariye konserinin de yer alacağı coşkulu bir kutlama programı ile gerçekleştirilecek.

Ürgüp Belediyesi tarafından sünnet işlemleri tamamlanan çocukların elbiseleri ve çeşitli hediyeleri adreslerine teslim edildi. Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Başdere’den sünnet şölenine dahil olan Yakup Sayın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yakup’un hediyelerini bizzat kendine teslim eden Kılıç, cumartesi günü sünnet olan tüm çocuklarla birlikte coşkulu bir eğlence programı için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’da 6 yıldır devam eden sünnet etkinlikleri ile 300’e yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik, hiç bir şeyini eksik bırakmadan sosyal belediyeciliğin bir gereğini yerine getirdik, bu yılda coşkulu bir programla erkekliğe ilk adımını atan yavrularımız ve aileleri ile birlikte sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz, tüm vatandaşlarımızı cumartesi günü etkinliklerimize davet ediyorum. şeklinde konuştu.