Ankara-Niğde otoyolu üzerindeki Nevşehir'in Acıgöl ilçesi bağlantı yolu yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza bu akşam saat:17.15 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara-Niğde otoyolu 135. km Acıgöl Alayhan gişeleri yakınlarında seyir halindeki 34 DGM 887 plakalı lüks cip sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç otoyolda takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle, olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Kazada yaralanan dört kişi, olay yerine ulaşan ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Kazanın ardından soruşturma başlatıldı
Kazanın ardından ilgili yetkililer tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenine ve oluş şekline dair incelemeler devam ediyor.

Kaza yapan araç ise vinç yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılarak Nevşehir yediemin otoparkına çekildi. 

Yetkililerden uyarılar
Bu kazanın ardından yetkililer, özellikle Ankara-Niğde otoyolu üzerinde seyahat eden sürücülerin dikkatli olmaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.