Çocukların favori kahramanlarından Kral Şakir, bu defa Kapadokya Maceraları ile sahnede!

Kral Şakir Kapadokya Macerası 19 Şubat'ta Nevşehir'de

19 Şubat 2023 Pazar günü Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kral Şakir’in Kapadokya Macerası sahnelenecek. Müzikli Çocuklu Tiyatrosu’nun bu gösterisi saat 15.00’de gerçekleştirilecek.

Kral Şakir yeni macerası için Kapadokya'da.

Korsanlar Diyarı ve Geri Dönüşüm filmlerinden sonra Kapadokya Macerası tiyatro oyunuyla tüm Türkiye'yi geziyor. Yeni bölümlerini heyecanla bekleyen çocuklar için Kral Şakir Kapadokya Macerası tiyatro oyunu 19 Şubat 2023 Pazar günü Nevşehir'e gelecek. Fil Necati'nin komikliklerini, Şakir'in maceraya katılma heyecanını, Mirket'in yeni icatlarını, Canan'ın Peri Bacalarının sırrını çözmesini merak ediyorsanız Kral Şakir Kapadokya Macerası eğlencemize tüm çocuklarımızı bekliyoruz.

Biletler Biletix ve Biletinial'da...

Yeni bir maceraya atılmak için hiç vakit kaybetmeyen Kral Şakir'in yeni durağı Kapadokya’dır. Canan, Mirket ve Fil Necati de bu macerada yerlerini almışlardır. Turistik gezi gibi başlayan bu hikayede karşılaştıkları süpriz olaylar onları çok şaşırtacaktır. Canan ve Şakir sorunu çözmeye çalışırlarken Mirket'in robotları da onlara destek olacaktır. Tabi bu sırada Fil Necati de komikliklerine ara vermeden devam ederek izleyenleri her an güldürmeye devam edecektir.

Tarih: 19 Şubat 2023 Pazar

Saat: 15:00

Yer: Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi /NEVŞEHİR

Acele et, sen de bu macerayı sakın kaçırma!

Etkinlik Kuralları

- Her yaşta izleyici bilete tabidir.
- Etkinlik başlama saatinden sonra etkinlik mekanına seyirci alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.