Diş Hekimi Serpil ve Necmettin Tosun'un oğlu Emir Tosun ile Azerbeycanlı Salehli Ailesinin kızı Adile Salehli hafta sonu düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Evlenmeye karar veren iki genç önce İstanbul'da ardındanda Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan Perissia Hotel düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Salehli ve Tosun ailesinin eş, dost ve yakınları ile kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Adile ve Emir Tosun çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Belediyesi Başkan Vekili Diş Hekimi Tuğran Paslanmaz ile Ela Nur Uzun yaptı.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla sahneye çıkan sanatçı Ersin Tunç seslendirdiği biribirinden güzel şarkılarıyla düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, Salehli ve Tosun aileleri, misafirlerini girişte karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

Düğünde gönüllerince eğlenen davetliler düğün töreni sonrası, genç çifti tebrik ederek, ayrıldılar.

Aile büyükleri adına duygularını dile getiren Diş Hekimi Serpil ve Necmettin Tosun: "Çok mutluyuz, mutluluğumuzu anlatmak çok zor. Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımızdan çok sevdiğimiz oğlumuz Emir ile değerli kızımız Adile'nin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyuz çok sevinçliyiz, darısı bekarların başına' dediler.

Rüya gibi geçen düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gecenin kahramanları Adile ve Emir Tosun çiftide "Bu en mutlu günümüzde düğünümüze teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon olarak, Adile ve Emir Tosun çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Foto: Öztürk Media / Ahmet ve Utku ÖZTÜRK
 

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...
 

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı