Nevşehirli İş İnsanı Musa Ertaş’ın torunları, NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş ve Eşi Seda Hanım’ın ikiz oğulları Ahmet Yiğit ve Hüseyin Yağız’ın erkekliğe ilk adım olan sünnet merasimlerini yoğun bir katılım ile geçekleştirdi.
 
Ürgüp Perissia Otelde gerçekleşen görkemli sünnet merasiminde, İş İnsanı Musa Ertaş, oğulları Ahmet, Hüseyin ve Mustafa Ertaş ile eşleri ev sahipliği yaparken, onur konukları arasında; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Marangozlar Odası Başkanı Vedat Korkmaz Siyasi parti il başkanları, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, iş insanları, arkadaşları ve akrabaları yer aldı. 
 
Heyecanlı başlayan Sünnet Şöleni alkışlar ve bando gösterisi ile; Ahmet Yiğit ve Hüseyin Yağız’ın salona girmeleri ve hazırlanan taht köşelerine oturmaları ile başladı. Hafız Mahmut Kemikkıran'ın duasının ardından; Minikler için hazırlanan sihirbaz ve Hacivat, Karagöz gösterisinin ardından yemek ikramı yapıldı.
 
Gösteri sonrası ERTAŞ  ailesi adına davetlilere teşekkür eden NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, “Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımızın mürvetlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.  

 

Sünnet töreninde sahne alan ünlü son dönemin popüler ismi sanatçı Elif Buse Doğan performansı ile düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye davet ettiği Ahmet Yiğit ve Hüseyin Yağız ile popüler şarkısı "samsak dövecini" birlikte söyleyerek unutulmaz bir an yaşattı.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak ERTAŞ ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com