Tesbihlere ilgi duyan herkesin yakından tanıdığı, sosyal medya hesaplarında mezatlarıyla tanınan Kuzey Kehribar işletmecisi Mehmet Yücel, Fevzi Çakmak caddesi No: 72’deki adresinde ki yeni işyerinde hizmet vermeye başladı.

Binlerce çeşit tesbihlerden oluşan mağaza kolleksiyoncuları ve tesbih meraklılarını cezbediyor. Tesbihe dair ne varsa bulabileceğiniz mağaza, bugün yapılan resmi açılış ile Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Açılışa, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Hafız Mahmut Kemikkıran ile çok sayıda tesbihseverler katıldı.

İşletme Sahibi Mehmet Yücel; "Çocukluğumdan bu güne herzaman ilgi duyduğum tesbihlerden oluşan mağazamızı farklı bir boyuta taşıyarak açmış olduğumuz Kuzey kehribar tesbih mağazamız Nevşehir'e hayırlı olsun." dedi.

Yücel açıklamasında; "Meraklıları dünyadaki birçok değerli taşlardan yapılan tesbihleri yeni açılan mağazamızda bulabilirler.  Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Nevşehirli hemşehrilerimize sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız mezatlarda olduğu gibi bugünden itibaren yeni açtığımız iş yerimizde de hizmet vermekten onur duyuyoruz. Ve tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz.'' dedi. 
 

Kuzey Kehribar

VİP Tesbih Mağazası

Facebook: Mehmet Yücel
Instagram: kuzeykehribar

Osmanlı Kehribari ve Katalini VİP Osmanlı ve Orjinal Kehribar Tesbih Mağazası

Adres: Fevzi Çakmak caddesi No: 72 NEVŞEHİR

Mehmet YÜCEL
0 536 600 89 13