Ekim ayının son haftasında Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ile Kızılay Nevşehir şubesi arasında ortak proje olan 50 çocuğa toplu sünnet töreni öncesi Dernek başkan yardımcısı Dilek Koçer hanımefendinin oğlu Enes'in sünnet düğünü yapıldı.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği başkan yardımcısı Dilek Koçer ve Kemal Köçer'in biricik oğullarının sünnet düğünü dernek merkezinde gerçekleşti.

Büyük bir coşku ile yapılan sünnet törenini Fibhaber. com. Genel yayın yönetmeni Fikret Çapacı'nın sunumu ile gerçekleşti. Sünnet töreninin organizasyonunu FİB organizasyon olarak İbrahim Uysal yaparken müzisyen Erhan Kalaycı ve Kanun üstadı Mehmet Çelikel eşliğinde gerçekleşti.

İlk defa bir dernekte sünnet düğünü yapılırken daha büyük törenler içinde prova niteliğinde hazırlık yapılmış oldu.

Dernek başkan yardımcısı Dilek Koçer yaptığı açıklamada ; "Biricik oğlumun erkekliğe ilk adımını attığı bu kutsal ve güzel günde bizleri yalnız bırakmayan dernek Başkanımız Mehmet Karadaş'a, Fikret Çapacı'ya, İbrahim Uysal'a, Erhan Kalaycı' ya, Kanun üstadı Mehmet Çelikel'e ve tüm konuklarımıza en içten duygularımla teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi.

FİB Ajans Organizasyon Gururla Sunar...!

0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74