Nevşehir'in gururu Hasan Biltekin Masterchef 2021 de finale kaldı. Nevşehirli yarışmacı Hasan Biltekin TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de finale adını yazdırdı.

Nevşehirli yarışmacı Hasan ve Tahsin arasında oynanan son oyunda yarışmanın ikinci finalisti de belli oldu.

Eren Kaşıkçı'nın ilk finalist olduğu ekranların en çok takip edilen yarışmasında son finalist Hasan Biltekin oldu. Hasan Biltekin, sezon boyunca birçok kesimden finale aday gösteriliyordu.

MasterChef 2021 finali Hasan ve Eren arasında oynanacak!

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2021'de finalin adı Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı oldu.

MasterChef 2021'in finali 14 Ocak Cuma akşamı oynanacak. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmanın finalinde kapışacak iki isimden biri MasterChef 2021 Şampiyonu olacak.

Sezon boyunca performansları konuşulan Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı, sosyal medyada da desteklenen isimler arasında yer alıyordu.

Yarışma öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Yarışmaya başladığın ilk günden itibaren efendiliğini, tarzını ve duruşunu hiç bozmadın. Şehrimizi en güzel şekilde temsil ettin. Masterchef Türkiye'de yarı finale kalarak bizleri çok mutlu ettin. Sen bizim gözümüzde yarışmayı çoktan kazandın. Final yolunda başarılar diliyorum" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak MasterChef'te büyük finale kalan Nevşehirli yarışmacımız Şef Hasan Biltekin'e başarılar dileriz.

MASTERCHEF HASAN KİMDİR?

Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyundadır ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.  

Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Nevşehir Belediyespor'un mutfak şefliğini yapmaktadır. Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır. MasterChef'e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.