Kaygısız Baş sinema film çekimlerinin büyük kısmı Ürgüp'te gercekleşti. Ürgüplü iki kardeşin babalarını öldürmesi ile başlayan ve kuzenleri Murat'ın İstanbul'dan köye gelmesiyle birlikte yollarının kesiştiği serüveni konu alan kara mizah film, Taner Şahin ve İskender Bingöl tarafından gerçek hayattan beyaz perdeye uyarlandı.

GERCEK BİR HİKÂYEDEN BEYAZ PERDEYE 

90'lı yılların başlarında yaşanmış bu hikâye günümüze uyarlandı. Bedri ve Fehmi kardeşler babaları İbrahim ile buldukları define üzerine anlaşmazlığa düşerler. Bedri ve Fehmi babalarını öldürüp, parçalayarak poşetler ve köy dışında derince bir kuyuya atarlar. İstanbul'da işleri iyi gitmeyen ve çalıştığı fabrikadan kovulan kuzenleri Murat'ın tam bu sırada Ürgüp e kesin dönüş yapma kararıyla kuzenlerin yolları kesişir. Trajikomik olaylar zinciri başlar.

KAYGISIZ BAŞ GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATACAK 

Etkileyici hikâyesiyle vizyona gelmeye hazırlanan filmin çekimlerinin büyük çoğunluğu Kapadokya'da gerçekleşti. Ürgüp'ün masalsı dokusuyla izleyene görsel şölen yaşatacak.

Yapımcılığını Metin Begen'in üstlendiği, "Begen Film "in çektigi filmin yönetmen koltuğuna Taha Ulukaya gecti. Turgay Tanülkü, Burak Satıbol, Mehmet Çepiç, Ferdi Akarnur, Bülent Ergün, Taner Şahin, Erman Cihan ve Mehmet Küçük gibi isimlerin yanı sıra sürpriz sevilen oyuncularında yer aldığı "Kaygısız Baş", sinema izleyicisini hem çok güldürüp hem yüreklerine dokunup hüzünlendirmeye hazırlanıyor.

Filme cast casting hizmeti veren Ahmet Yıldız yaptığı açıklamada; "Çekimlerini Kapadokya bölgemizde yaptığımız ve Cast casting çalışmasını üstlendiğimiz "Kaygısız Baş" sinema filmimizin afişi hazır, pek yakında vizyondayız." dedi.