Ürgüp ve Kapadokya'da çekilen bir çok dizi, sinema ve reklam filmlerine profesyonel ekibi ile yıllardır cast casting hizmeti veren Mustafa Kırboğa, her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin bir bölümünün Kapadokya'da çekileceğinin müjdesini verdi.

Kapadokya'nın gönül elçisi Mustafa Kırboğa, daha önceden davet ettiği Yargı dizisi senaristlerinin Kapadokya bölgesini senaryoya eklediğini, oyuncuların da gelerek Kapadokya bölgesinin tüm doğal güzelliklerini Kanal D ekranlarında izleyicilerine ulaştıracaklarını söyledi.

Ay Yapım imzalı ve Kanal D ekranlarının soluksuz izlenen 'Yargı' dizisinin başrol oyuncularını 3 gün boyunca Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'de ağırlayacaklarını ifade eden Mustafa Kırboğa, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada; "Yargı dizisi bir bölümünün Kapadokya da çekileceği ifade etti. Başta Ürgüp olmak üzere Kapadokya'mızın tüm güzelliklerinin cömertçe yer alacağı dizinin bu bölümünde güzel bir iş çıkacağını ümid ediyorum. Öte yandan bir diğer müjdeyide sizlerle paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde yine Kapadokya bölgemizde çok iddialı yeni bir dizi daha başlıyacak. Bu diziyle alakalı sadece şu kadar tüyo verebilirim. Bölgemizde çekimleri başlayacak Yeni dizi kadrosundaki güçlü isimlerle ve etkileyici senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine toplayacak." dedi.


2000'li yıllarda Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Asmalı Konak dizisine de casting hizmeti veren Mustafa Kırboğa, Kapadokya Cast-Casting Ajansı ile Ürgüp'ten temin ettiği genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk, figurasyon ve yardımcı oyunculara da günlük bir ücret vererek aile bütçesine katkıda bulunmalarını sağlıyor.

"Yargı Dizisi" Hikayesi ve Oyuncuları:

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığıYargı dizisinin oyuncuları arasında; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Dizide, cinayet dosyaları ve avukatların yoğun rekabet içinde oldukları hikaye yer alıyor.