Master Eğitim Kurumları 10. ve 11.sınıflar Akademik Değerlendirme Sınavı 18-19 Mart 2023 tarihinde 1.seans ve 2.seans şeklinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Master Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada: "Nevşehir ve Türk eğitim sistemine yeni bir kurum kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Nevşehir kamuoyunun ve öğrenci velilerimizin göstermiş olduğu ilgiden dolayı da mutlu olduklarını belirterek Master Eğitim Kurumlarının sınavlarına yoğun ilgi gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.’’ dedi.

Nevşehir'in en seçkin öğretmenlerinden Mesut Şimşek Matematik, Alparslan Cihan Matematik, Erdal Şahin Fizik, Serdar Efil Fizik, Mehmet Deniz Kimya öğretmenlerinden oluşan kurucularıyla ve Nevşehir'in en seçkin öğretmen kadrosuyla öğrencilerini  en iyi üniversitelere yerleştirme gayreti içerisinde olacaklarını, okul gibi dershane anlayışıyla sınava hazırlarken etüt, özel etüt grupları, bireysel çalışma ortamları, öğrenci koçluğu, rehberlik ve psikolojik desteklerle öğrencilerin  sosyal gelişimleriyle  ilgili her türlü desteğin profesyonelce verildiği bir eğitim planlaması hazırladıklarını, sınavlara hazırlanan öğrencilerin hiçbir konu eksiği kalmadan sınavlarda başarılı olabilmeleri için bir sistem oluşturarak Türkiye'ye model olacak örnek bir  eğitim kurumu oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca ‘’ Yeni açılan kurumumuzun Nevşehir'e ve Türk Eğitim sistemine hayırlı olmasını ve vatanına, milletine, insanlığa hizmet edecek öğrenciler yetiştirmeyi temenni ediyoruz." diyerek teşekkürlerini iletti.