Nevşehir'in yeni eğitim kurumu Master Eğitim Kurumları 9. sınıf öğrencileri için Akademik Değerlendirme Sınavı düzenliyor.

Master Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada “Bu öğretim yılı 9. Sınıflarda öğrenim gören, gelecek yıl 10. Sınıflarda öğrenim görecek öğrencilerimiz için Akademik Değerlendirme Sınavı düzenliyoruz. Sınava katılan ve başarılı olan öğrencilerden 20 öğrenciyi kabul edeceğiz. 04 Haziran 2023 Pazar günü saat 14.00’te yapılacak olan sınavda öğrencilerimiz 9. Sınıf konularının tamamından sorumlu olacak.” dedi.

11. ve 12 sınıf hafta sonu kayıtlarımızın dolduğunu belirten Mehmet ERAVCI  “10. Sınıflarda alacağımız öğrencilerimizin Master Eğitim Kurumlarında çok kaliteli bir ortamda, kaliteli eğitim anlayışıyla Nevşehir’in en gözde öğretmenlerinden ders alarak 10. Sınıf konularını tekrar edip üniversite sınavlarına hazırlık için iyi bir akademik altyapıları olsun istiyoruz. Nevşehir’in en başarılı öğrencileri ile 11. ve 12. Sınıfların yanında 10. Sınıflarda da çok kaliteli bir öğrenci grubu oluşturma amacındayız.” dedi.

Sınava müracaat etmek isteyen öğrencilerimizin www.masterogretmen.com internet adresinden müracaat edebileceklerini belirtti.